Hiba
  • Hiba történt a csatornaadatok betöltése közben.

Technológiai fejlesztés a Tri-Or Kft-nél

A székesfehérvári TRI-OR Ipari és Ügyviteli Szolgáltató Kft. 1. 150. 000 forint uniós támogatást nyert el a Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése elnevezésű pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

  A 3. 855. 610 forint összköltségű beruházás során cég a projekt keretein belül fejlesztette vállalatirányítási rendszereit és olyan eszközöket szerzett be, amelyek megkönnyítik a mindennapi munkát és megnövelték a kapacitást. Az uniós támogatás segítségével a cég újabb piacokat célozhat meg.

A TRI-OR Kft. 1996-ban alakult Székesfehérváron. Meghatározó tevékenysége a tüzeléstechnika és az irányítástechnika. Kazánok, gáz és olajégők, ipari kemencék teljes körű szerviz-munkáit végezik. A gazdasági világválság hatását, más építőipari cégekkel együtt,  a társaság is megérezte: a vállalkozás stabilitásának megőrzése és egy majdani fejlődés megalapozásaként úgy döntöttek, hogy fejlesztenek és új szolgáltatásokat vezetnek be.

TRI-OR Kft. e céljai megvalósításához a GOP 2.1.1-10/A Mikro-, kis, és középvállalkozások technológiai fejlesztése című pályázaton indult. A GOP-2.1.1-10/A-2011-0057 számú projekt keretében a vállalatirányítási rendszereik fejlesztésére és négy eszköz beszerzésére pályázott. A 30 százalékos támogatási intenzitású fejlesztés során beszerzésre került 1 db MB 1044 ML kevertágyas sótalanító egység, 1 db Ropuls tisztító kompresszor, 1 db nagypontosságú hőmérséklet kalibrátor, 2 db MRU OPTIMA 7 típusú új kézi füstgázelemző, 1 db HPQ szerver ProLiant ML150 QC Xeon, 1 db DataFlex futtatórendszer és 1 db VFP Capital szoftver licensz.

Az új vállalatirányítási rendszer az irodai munkát egyszerűsíti, segítségével egyszerre 5 számítógépen lehet hozzáférni az adatokhoz, a munka gyorsabb és hatékonyabb lett.

A fűtési rendszerek bontás nélküli átmosásához és újratöltéshez elengedhetetlen eszköz a Ropuls tisztító-kompresszor és a sótalanító -vízlágyító berendezés. Ezen eszközök beszerzésével a cég szolgáltatásait bővítette és költségeit csökkentette, hiszen a jövőben nem lesz szüksége e munkát elvégző alvállalkozók bevonására.

A vállalkozás egyik fő tevékenysége az akkreditált emisszió mérés. Ehhez szükség volt a már elavult mérőeszközök cseréje. A mérők vizsgálatához, hiba kereséséhez elengedhetetlenné vált a tönkrement kalibrátor cseréje új eszközre.

Az uniós pályázat segítségével beszerzett eszközök és berendezések segítségével várhatóan nő a cég megrendeléseink száma, az új szolgáltatás segítségével több ügyfelet és szerződött partnert tud szerezni.

Kiegészítő információ