Tri-Or Kft.

Vállalkozásunk, a TRI-OR Kft. Székesfehérváron működik. Meghatározó tevékenységünk a tüzeléstechnika és irányítástechnika. Kazánok, gáz és olajégők, ipari kemencék teljes körű szervizmunkáit végezzük rendszeres jelleggel.

Ezen a területen vezető gyártmányoknak vagyunk a márkaszervize (Viessmann, Weishaupt) és szerződött szervize (Buderus, Riello). A gyártók hazai képviselőivel kötött szerződésünk feljogosít a termékeik értékesítésére is.

Tehát, ha Ön magas műszaki színvonalú ár-érték arányos kazánt, égőt, napkollektort kíván vásárolni, betervezni, beszerelni vagy a már meglévőkhöz megbízható szerviz hátteret keres, forduljon hozzánk bizalommal, legyen szó lakossági vagy nagyipari méretű berendezésekről.

A kiválasztáshoz, beszereléshez vagy tervezéshez telephelyünkön díjtalan tanácsadással és műszaki információkkal állunk az Ön rendelkezésére.

Nagy szakmai tapasztalattal rendelkezünk ipari hőfejlesztő berendezések, kemencék, mérő- és szabályozó rendszereinek tervezésében, kivitelezésében.

2003 és 2004 évben felkészültünk és megszereztük az akkreditált jogosultságot földgázüzemű tüzelő berendezések emissziójának mérésére.

http://www.tri-or.hu/

Kiegészítő információ