City Therm Kft.

 

Közel tíz éve működő társaságunk megfelelő tapasztalatot, szakmai képzettséget szerzett, hogy ajánlatot tegyünk Önnek / Önöknek / a fűtő- hűtő profilban nélkülözhetetlen vagy használatos készülékek, tartozékok, szabályzók, alkatrészek stb. beszerzésében.

Árainkat piacon kialakult alacsony szinten tartjuk , év közbeni akciókat tartunk , és ha kulturált környezetben, nyugodt körülmények között kívánja eldönteni melyik "márka-minőség" mellett döntsön, nincs más hátra minthogy személyesen keressen fel bennünket, ha nincs ideje faxon vagy E-mail-ben is információkat szerezhet.

Cégünk az európai piacon rendelkezésre álló termékek közül csak azok forgalmazásával foglalkozik, amelyek minősége hosszabb ideje ismert és állandó. Szerviz ellátottságuk biztosítékot nyújt ha vevőink esetleges reklamációi haladéktalanul,szakszerűen rendezik mind a garancia ideje alatt mind azt követően hosszú éveken át.

Inkább kevesebb terméket " márkát" forgalmazunk, de minőségit , a hazai piac által elfogadott kedvező, sok esetben engedményes áron.

Vevőinket szakképzett, termékfelelősökkel szolgáljuk ki , kulturált környezetben , közvetlen raktárral, a szükséges emelőgépek igénybevételével. Meggyőződésünk hogy he egyszer felkeres bennünket a tapasztalatai alapján, máskor is vásárlónk lesz.

http://www.citythermkft.hu/

 

 

Kiegészítő információ