Albatherm Kft.

Az ALBATHERM Kft. 1990-ben alakult, magánszemélyek tulajdonában lévő vállalkozás az évek során a hazai épületgépészet és épületvillamosság egyik állandó megbízható szereplőjévé vált. A Kft. székhelyén napjainkban egy vállalkozási centrum működik, amely az épületgépészeti és épületvillamossági kivitelezés és kereskedelem egyik helyi bázisa.

A Kft. felelős vezetői egyben tulajdonosai is a vállalkozásnak, így magától értetődő elvárás a munkamennyiségen és nem a munkaidőn alapuló munkavégzés.
Az évek során elfogadottá vált szerelők és vezetők körében egyaránt, hogy minden elvégzett munka referencia értékű kell hogy legyen. A Kft. a sikereit eddig is nagyrészt annak köszönhette, hogy az általa kivitelezett munkák színvonala meghaladta az elvárható szintet.

Nem csak a kivitelezés, hanem a vezetők által koordinált kapcsolattartás is garancia arra, hogy partnereink elégedettek tevékenységünkkel és megrendelőink nagy része visszatérő üzletfeleket jelent.
Szerelőinktől megköveteljük a magas szakmai színvonalon való munkavégzést, a legmodernebb szerelőipari termékek, szerelvények ismeretét.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a cég arculatának építése megfelelő megjelenéssel, tudatos PR tevékenységgel történjen.
Az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer bevezetése 1998-ban megtörtént. A rendszeres periodikus audit évente történik.

http://www.albatherm.hu/

 

Kiegészítő információ